Projekt kereső

Keresett kifejezés:

Kapcsolat

Dernei Balázs
egyesületi elnök

Tel.: 06-30-924-6320
e-mail.: dernei.balazs@abaujrakezdes.hu

Postacím: 3503 Miskolc, Pf. 14.

Együttműködés a térség fejlődése érdekében

Vállalt programunk több elemből épül fel, melyek szervesen illeszkednek egymáshoz. Első lépésben szeretnénk megtalálni azokat a z abaúji térségben élőket, akik hajlandóak tenni a turisztikai szolgáltatások átláthatóságának biztosítása érdekében. Fontos számunkra a helyi közösség aktivizálása, mert az itt élők tudják leginkább összeállítani annak a szolgáltatási csomagnak a részleteit, mely kellőképpen szolgálja az ide látogatók igényeit.

Tervezzük egy olyan egyedi képzés lebonyolítását, melyben a gyakorlati elemek dominálnak. A képzés címe: Turisztikai szolgáltatások tervezése, értékesítése. 20 napos képzés keretében 6 napon keresztül kívánunk foglalkozni formális oktatás keretei között a turisztikai szolgáltatásokkal és 14 napon keresztül pedig a gyakorlati turisztikai tevékenységeket kívánjuk átvenni.
A projekt keretében fel kívánjuk mérni a térség jelentősebb turisztikai szolgáltatásait. A szolgáltatások felmérését követoen meg kívánunk
fogalmazni olyan szolgáltatásokat, melyek jelenleg hiányzó szolgáltatások és érdemes a térségben megvalósítani, ezzel is hozzájárulva új szolgáltatások elindításához. 

- 15 fő képzése megvalósul a "Turisztikai szolgáltatások tervezése, értékesítése" című képzés keretében,
- 8 000 db Abaúj térségi szolgáltatásokat bemutató kiadvány,
- 10 000 db Szóróanyag,
- 1 db 30 perces HD minoségű reklámfilm a turisztikai szolgáltatásokról.

Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!