Projekt kereső

Keresett kifejezés:

Kapcsolat

Dernei Balázs
egyesületi elnök

Tel.: 06-30-924-6320
e-mail.: dernei.balazs@abaujrakezdes.hu

Postacím: 3503 Miskolc, Pf. 14.

Abaúj közösségi oldala a FACEBOOK-on

2010.11.24.

Abaúj közösségi oldala a FACEBOOK-on

Útnak indult Abaúj közösségi lapja a világszerte népszerű Facebook.com internetes oldalon. A site az ABAÚJ - Észak-magyarország gyöngyszeme néven érhető el.

Útnak indult Abaúj közösségi lapja a világszerte népszerű Facebook.com internetes oldalon. A site az "ABAÚJ - Észak-magyarország gyöngyszeme" néven érhető el. Az oldal mindazok számára érdekes lehet, akik Abaúj mai területén élnek, dolgoznak, tevékenykednek, vagy szimplán csak szeretik a térséget és érdeklődnek az aktuális információk, események iránt.

 

Az érdeklődők a fenti hivatkozások valamelyikére kattintva vagy az abaujleader.hu portálon keresztül érhetik el az oldalt, ahol egyszerűen a "TETSZIK" gomb megnyomásával csatlakozhatnak a közösséghez, vagy ha úgy tetszik, lájkolhatják :).

A csatlakozók ezt követően a megjelenés pillanatában értesülhetnek FACEBOOK csatornájukon keresztül a legfrissebb abaúji történésekről. A felületen a tagok részére is lehetőséget biztosítunk aktuális eseményeik, információik megosztására a közösséggel.

Amennyiben Önnek is tetszik az "Abaúj - Észak-magyarország gyöngyszeme" közösségi oldal, csatlakozzon ésküldje elrészünkreazÖn számára fontos abaúji eseményeket, történéseket.

 

Forrás: www.abaujleader.hu

vissza